Genieten in je woonkamer!

Salontafel sets

Salontafel | Salontafel Sets

Direct een andere sfeer!

Waarom kiezen voor een salontafel set

Wanneer je op zoek gaat naar een Salontafel denk je vaak aan de wat grotere Salontafels. Maar er zijn ook ontzettend mooie Salontafel Sets. Zo kun je dan kiezen uit 2 of meerdere kleinere tafels bij elkaar die ook onder elkaar geschoven kunnen worden. Dit is iets wat veel mensen tegenwoordig als afwisseling van de normale Salontafel gebruiken. Het voordeel van deze Salontafel Sets is dat je ze ook nog eens als Bijzettafel kunt gebruiken wanneer  je op de bank ligt en een film kijkt. Je kunt dan je afstandsbediening, drinken en je snack erop kwijt. Je hebt dan alles bij de hand voor een avondje film kijken.

Welk materiaal past het beste bij je interieur

Eigenlijk heb je met een Salontafel Set een multifunctionele set. Deze Salontafel Sets zijn er in diverse materialen zoals verschillende hout soorten, metaal, aluminium en RVS.

Momenteel is de mand met een massief houten deksel wat dient als tafelblad erg gewild. Daarnaast zijn de industriële Salontafel Sets momenteel erg populair.  Vooral de industriële Salontafel set met een zwart gepoedercoat staal met een blad van massief hout zie je veel.

Doordat de Salontafel Sets te verkrijgen zijn in verschillende vormen en materialen zijn ze goed te combineren bij je interieur. Ronde vormen worden steeds meer in de Salontafel sets gebruikt. Het is een leuke, speelse vorm die je toevoegt aan je interieur.

Salontafel | Salontafel Sets 3.

Welke maat salontafel past in de woonkamer

Een ronde Salontafel kan een mooie afwisseling zijn in je woonkamer,  maar ook een vierkante vorm kan het heel erg goed doen. Je kunt de Salontafel Set in verschillende maten verkrijgen. Maar zorg wel dat je altijd rekening houdt met de afstand tussen bank en de Salontafel Set. Er moet wel ongeveer 40 cm beenruimte zijn. Zorg er ook voor dat je Salontafel Set niet lager is dan je bank. Te ver bukken vanaf de bank uit de zithouding is niet verstandig.  Als de Salontafel Set 10 cm hoger is dan de bank is dat geen probleem.

Genieten in je woonkamer!

Salontafel sets

Salontafel | Salontafel Sets 2.