Genieten in je woonkamer!

Salontafels met Sidetable

Salontafel | Salontafels Met Sidetable

Direct een andere sfeer!

Een side table maakt een lege muur speciaal

De Sidetable wordt ook  wel wandtafel genoemd. Door de slanke vorm van de Sidetable worden deze namelijk geplaatst tegen de wand in een gang of woonkamer. Juist omdat een Sidetable slank is staat deze niet in de weg. Je kunt een Sidetable  mooi met je woonstijl combineren door dezelfde stijl aan te houden als de rest van je woonkamer.  Een Sidetable tegen de muur in de gang met een mooie bos bloemen erop is altijd een vrolijke binnenkomer.

Een sidetable als decoratie

Een Sidetable kan natuurlijk ook gewoon puur  gebruikt worden als decoratie. Je kunt meerdere Sitetables in huis plaatsen zoals in de keuken, hal of kamer. Elke kamer met een eigen decoratie, of gewoon dezelfde mooie planten op alle Sidetables in huis. De Salontafel is daar dan een onderdeel van. Sidetables zijn er in verschillende materialen zoals hout, metaal, en marmer.

Salontafel | Salontafels Met Sidetable .3

Meer dezelfde sidetables op verschillende plekken in huis

Als je je nog steeds afvraagt waar je de Sidetable zou kunnen plaatsen dan zijn er wel wat tips:

  • Je kunt het plaatsen naast de bank met wat mooie planten erop. Het kan dan als roomdivider dienen maar er kunnen ook heel handig wat glazen op gezet worden.
  • Wanneer je een grote lege muur hebt kan je daar de Sidetable ook neerzetten. Zo wordt die lege muur toch nog een stukje van je interieur met de Sidetable.
  • Wanneer je een kleine gang hebt kan je er daar een plaatsen zodat je nog wat spullen kwijt kan en dan een leuke spiegel erboven.

Ook in de keuken wanneer je daar een grote ruimte hebt kan je de Sidetable plaatsen. Ook dan is de lege muur een stukje van het interieur van je keuken.

Genieten in de woonkamer!

Salontafels met Sidetable

Salontafel | Salontafels Met Sidetable .2