Genieten in je woonkamer!

Salontafel met lade

Salontafel | Salontafels Met Lade

Salontafel met lades

Bij een sfeervolle inrichting past een tafel van een warm materiaal

Salontafel met Lades. Wanneer je bent van praktisch gebruiksgemak, kwaliteit en aantrekkelijke looks dan is een Salontafel met Lade misschien wel wat voor jou. Een Salontafel met Lade geeft een bijzondere uitstraling aan je woonkamer, en het is ook nog eens heel erg praktisch. In de lade passen je boeken en de afstandsbediening van de televisie zodat die niet op tafel rondslingeren. Het vergroot de efficiëntie in de woonkamer. Deze Salontafels met Lades vallen op door de unieke ontwerpen en verschillende stijlen.

Welke vorm salontafel past perfect bij je woonkamer?

Salontafels met Lades zijn er in allerlei vormen en maten. Je kunt kiezen voor materialen zoals hout, glas en metaal. Een perfecte Salontafel kies je wanneer je kijkt naar de ideale maat en de ruimte die je hebt voor de Salontafel. De ruimte die je hebt is ook bepalend voor de vorm van de Salontafel  als je kiest tussen  vierkant, rond, langwerpig of ovaal. En juist wanneer je niet veel ruimte hebt is een Salontafel met lades heel erg geschikt. 

Salontafel | Salontafels met lade .2

Waar ga je salontafel voor gebruiken?

Met een moderne stijl in huis is het misschien wel een tip om juist een warm materiaal te kiezen voor je Salontafel zoals hout. Op de Salontafel kan een plant of andere decoratie waarmee je een gezellige sfeer kunt creëren en het kan je hele kamer daardoor opvrolijken. De hoogte van je Salontafel hangt af van de hoogte van je bank. De ideale hoogte van de Salontafel is net zo hoog als het zitvlak van de bank of ongeveer 10 cm hoger. Vergeet niet dat je minimaal 40cm tussen de Salontafel en de zitbank nodig hebt voor voldoende loopruimte.

Genieten in je woonkamer!

Salontafels met lade

Salontafel | Salontafels Met Lade .3